به گزارش ریگا کوردستان از سنندج ،عبدالوحید ریاضی فر، همچنین از نصب دستگاه آنالیزور هوا تا پایان سالجاری در شهرستانهای بانه، قروه و مریوان خبر داد.
آتش سوزی در مناطق حفاظت شده استان موضوع دیگری بود که مدیر کل حفاظت محیط زیست به آن پرداخت و گفت: در سال گذشته ۲۶۷ هکتار از مناطق حفاظت شده استان دچار حریق شد که منطقه حفاظت شده شاهو و کوسالان با آتش سوزی ۱۷۵هکتار بیشترین میزان آتش سوزی را به خود اختصاص دادند.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان کردستان هم با بیان اینکه از ابتدای سالجاری تاکنون ۸ و نیم هکتار از عرصه های منابع طبیعی و جنگلهای استان دچار حریق شده است، خواستار آموزش نیروهای مردمی در بحث اطفای حریق و ورود به موقع به محل آتش سوزی شد.
پیمان بابا پیری، همچنین ۳۰ درصد آتش سوزیهای استان را ناشی از ورود آتش از کشور عراق دانست.
فخری، شهردار سنندج هم در این نشست با بیان اینکه مردم شهر سنندج حساسیت زیادی بر روی کوه آبیدر دارند، گفت: در سالجاری ۷۳ مورد آتش سوزی در شهر سنندج اتفاق افتاده است که باید با فرهنگ سازی مانع از آتش زدن مراتع و جنگلها شد.
آرتیکاس اقبال، مدیر کل ستاد بحران استانداری استان هم در این نشست از آغاز آموزش دهیاران، شوراهای استان در بحث اطفای حریق خبر داد و گفت: ساماندهی و آموزش نیروهای امدادی مردمی برای اطفای حریق در دستور کار این ستاد قرار دارد.
امیر قادری، معاون عمرانی استاندار کردستان هم در این نشست با بیان اینکه پایگاه امنیت اطفای حریق به صورت فصلی باید فعال شود از ضرورت تهیه و تدوین نقشه های بحرانی حریق در استان خبر داد.
در پایان این نشست، استاندار کردستان در جمع بندی مطالب ارائه شده در نشست، گفت: باید با فرهنگ سازی و نصب تابلوهای هشدار دهنده از میزان آتش سوزیهای منابع طبیعی کاست.
زاهدی در مورد وضعیت آلودگی هوای استان هم گفت: امیدواریم که موضوع آلودگی هوا در مذاکرات مشترک رئیس سازمان محیط زیست کشور که در کنیا انجام شد به نتیجه برسد.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان کردستان: ۳۰ درصد آتش سوزیها از کشور عراق وارد می شود
