ریگا کوردستان – سرویس بین الملل
به گزارش ریگا کوردستان، نیروی مدافع خلق طی گزارشی در مورد نتایج جنگ در کوه تندورک اعلام کرد در مجموع درگیریها ۸۶ نظامی ترکیه کشته شدەاند. ه.پ.گ همچنین نام سه گریلای جانباخته را نیز اعلام کرده است.
نیروی مدافع خلق طی گزارشی که در وبسایت رسمی آن منتشر شده است در رابطه با جزئیات نبردهای اخیر در کوه تندورک میگوید:
“از سیام آگوست در منطقه تندورک در حدفاصل مناطق ابخ و بازید واقع در دو استان آگری و وان، هزاران نظامی ترکیه در عملیات شرکت کردند. نیروی زمینی با تانک و راکت حمله کرد و جنگندهای نیروی هوایی اقدام به بمباران کردند. این عملیات با هدف امحای گریلاهای مدافع خلق بود اما ارتش شکست خورد و تلفات سنگین بر جای گذاشت. “
ه.پ.گ با اعلام آنکه یک شبانه روز کامل، منطقه عملیاتی بمباران و خمپارەباران شد تا پیادهنظام پیشروی کند، میافزاید:
“نیروهای ارتش وقتی سعی در ورود به منطقه کردند از سوی گریلاها تحت کنترل گرفتند و از مسافت نزدیک به آنها شلیک شد. دستکم هفت تن در یکم سپتامبر کشته شدند. گریلاهای فدایی با فرماندهی رفیق ماهر به محل اختفای نظامیان زدند و شش تن از جمله سه درجەدار ارشد کشته شدند. گریلاها با حمله راکتی به محل استقرار چهل نظامی دیگر، سیزده تن را از پا درآوردند، ارتش هیچ راهی برای فرار از منطقه نداشت.”
همچنین ه.پ.گ با شرح مفصلی از ادامه درگیریها از کشته شدن ۸۶ نظامی ترکیه در منطقەی تندورک خبر داده است.