به گزارش ریگا کوردستان از ایلام ؛رئیس کمیته تبلیغات و اطلاع رسانی ستاد انتخابات ایلام گفت: ۷۵ عکاس و خبرنگار مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی را در حوزه های انتخابیه این استان پوشش خبری و تصویری می دهند.
بهمن جلیلیان با بیان اینکه تمهیدات لازم برای حضور خبرنگاران و عکاسان در شعب اخذ رای فراهم است، اظهار کرد: در این مرحله از انتخابات برنامهریزیهای لازم صورت گرفته تا خبرنگاران و عکاسان، مسئولان استانی و شهرستانی در بازدید از شعبهها را همراهی کنند.
رئیس کمیته تبلیغات و اطلاع رسانی ستاد انتخابات استان ایلام با قدردانی از تلاش فعالان رسانه ای برای پوشش اخبار مربوط به انتخابات دور اول و روزهای اخیر تاکید کرد: با تلاش اصحاب رسانه شکوه حماسه مردم در پای صندوق های رای به خوبی ثبت و ضبط می شود.
رقابت برای تعیین نمایندگان مردم این استان در مجلس دهم بین ۲ نفر در حوزه انتخابیه دهلران و چهار نفر در حوزه انتخابیه ایلام روز جمعه در ۵۳۱ شعبه اخذ رای است.
حوزه انتخابیه ایلام با ۲ کرسی در مجلس شورای اسلامی شامل (ایلام، ایوان، چرداول، مهران، ملکشاهی و سیروان) است و حوزه انتخابیه دهلران نیز با یک کرسی در مجلس شورای اسلامی شامل (دهلران، آبدانان، دره شهر و بدره) است.
۷۵ عکاس و خبرنگار مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی را در حوزه های انتخابیه استان ایلام پوشش خبری و تصویری می دهند.
