نماینده مردم دهلران، آبدانان، دره شهر و بدره در مجلس شورای اسلامی گفت: مهمترین مشکل کنونی جامعه که همه با آن دست به گریبانند بحث اقتصاد است.
تاریخ انتشار : 12 ژوئن 2016
به گزارش ریگا کوردستان از ایلام ،شادمهر کاظم زاده روز شنبه در شورای اداری استان ایلام، اظهار کرد: رفع مشکل اقتصادی در سطح کلان به عهده دولت است به همین منظور برنامه ریزی های کلانی از جمله تثبیت قیمت ها، نرخ ارز و اشتغال زایی شده تا اقتصاد از حالت رکود خارج شود.
وی ادامه داد: عامه مردم برای رفع مشکلات اقتصادی و اشتغال چشمشان به دولت دوخته شده است و می طلبد که همه به هر شکلی که می توانند به ویژه بخش خصوصی به دولت در این زمینه کمک کنند.
کاظم زاده تاکید کرد: باید راهکار قانونی پیدا کنیم تا بتوانیم در تصمیم گیری ها با جهت دهی به رفع مشکل جوانان و مردم برای رفاه آنان کاری اساسی انجام دهیم.
وی مهمترین مساله استان ایلام را تمرکز روی طرح ها و پروژه های نیمه تمام دانست و گفت: سرمایه گذاری های بزرگی در بخش های مختلف انجام گرفته که نباید روی زمین متوقف بماند بلکه باید شرایطی را فر اهم کرد تا هر چه سریعتر به بهره برداری برسند تا علاوه بر برخورداری مردم از نعمت این طرح ها از پرت سرمایه ها نیز جلوگیری شود.
نماینده مردم حوزه جنوب استان ایلام در مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: با توجه به محدود بودن اعتبارات استانی باید نگاه را به سمت اعتبارات ملی متوجه کرد و با پیگیری های بیشتر تلاش کنیم مجوز ماده ۲۱۵ اعتبارات ملی را برای تسریع در اجرای طرح های نیمه تمام بگیریم.
کاظم زاده یادآور شد: وزارتخانه ها ردیف های اعتباری متمرکزی دارند که باید مدیران دستگاه ها و نمایندگان مجلس روی آن توجه داشته باشند تا اعتبار بیشتری جذب استان شود.
نماینده مردم دهلران، آبدانان، دره شهر و بدره در مجلس افزود: مشکل عمده این استان توسعه است چون یک عقب ماندگی تاریخی داریم و در زمان هایی که باید از اعتباراتی که حقمان بود استفاده کنیم، محروم ماندیم.
وی ابراز امیدواری کرد که مجموعه مدیران دولتی در استان ایلام و نمایندگان مردم در مجلس با همگراهی و همراهی بیشتر در جهت تحقق مطالبات مردم تلاش و اهتمام جدی به خرج دهند.